Kalendarium

13 okt 2021

Harmoni, intuition och meditation

Välkomna till en kväll med intuitionen och kroppens välbefinnande i fokus.Vi startar kvällen med att öppna vår intuition och sätta ett fokus för kvällen.Därefter jobbar vi med vår intuition genom att tolka kort, känna på olika energier, se och känna på våra auror. Vi jobbar i grupp. Nybörjare samt erfarna är välkomna – vi är alla i ett livslångt lärande.Kvällen avslutas med en meditation och änglakortsdragning.

Varmt välkomna!

Tid 18.00 – 20.30
Plats: Hågaby centrum
Kostnad: 250kr inkl fika (10% rabatt för dej som är medlem i Själglans)

Betalning/anmälan: Anmäl dig senast den 10 oktober. Du är anmäld när betalningen är inkommen.

Betalning sker med swish till 123 098 06 23 eller postgiro Nordea 933905-2
Anmäl via messenger på vår Facebooksida eller till info@sjalglans.se

* * *

7 nov 2021

Trummeditationer Jurtan

Trummeditation

Vi bjuder in till en eftermiddag med trummor i en unik miljö i form av en äkta handsydd mongolisk jurta. Du kommer att få resa till trummans ljud och den sprakande elden mitt i jurtan samt skogens beskydd.

Trumman har genom tiderna haft en stor andlig betydelse inom många kulturer på grund av sin egenskap att frammana en magisk känsla. Trumman är ett reskap för att sätta igång energier men kan också lösgöra rädslor, tankar och stagnerad energi. Trumman är ett verktyg för helande på olika plan genom sina vibrationer och frekvenser som uppstår under trummandet. Vibrationer som uppstår under trumning når ända ner på cellnivå och hjälper kroppen att självläka på fysisk, mental och själslig nivå.Under denna kväll kommer vi att göra två trummeditationer med tid för reflektion och sharing för den som vill mellan meditationerna.
Du kommer att få stöd att utforska din inre värld i en trygg miljö. Ta med papper och penna för egna anteckningar av dina upplevelser under meditationerna.
Passa på och ta med dej det du känner behöver laddas med energi – typ kristall, tarotkortlek, amulett etc.
Ta med liggunderlag, kudde, filt. Varmt välkomna!


Tid: 14.00-16.00
Plats: Salinge/Larsbo, Järlåsa
Kostnad: 300:-/person – 10% rabatt för dej som är medlem i Själglans Ideella förening.
Anmälan är bindande och platsen garanterad när betalning erlagts. Det är begränsat antal platser, max 10st personer.
Anmälan senast 3 november 2021
Betalning sker via swish till:
123 098 06 23 eller Nordea postgiro 933905-2Ångerrätt enligt distansavtalslagen vid kursanmälan över internet eller telefon.
Du har rätt att frånträda kursavtalet utan att ange något skäl inom 14 dagar.
Ångerfristen löper ut 14 dagar efter den dag då avtalet ingicks.
Vill du utöva ångerrätten mejlar du ett klart och tydligt meddelande om ditt beslut att frånträda avtalet, då det är du som ska kunna bevisa att du har ångrat dig inom rätt tid dvs 14 dagar.

* * *

17 nov 2021

Harmoni, intuition och meditation

Välkomna till en kväll med intuitionen och kroppens välbefinnande i fokus.Vi startar kvällen med att öppna vår intuition och sätta ett fokus för kvällen.Därefter jobbar vi med vår intuition genom att tolka kort, känna på olika energier, se och känna på våra auror. Vi jobbar i grupp. Nybörjare samt erfarna är välkomna – vi är alla i ett livslångt lärande.Kvällen avslutas med en meditation och änglakortsdragning.Varmt välkomna!

Tid 18.00 – 20.30
Plats: Hågaby centrum
Kostnad: 250kr inkl fika (10% rabatt för dej som är medlem i Själglans)Betalning/anmälan: Anmäl dig senast den 14 november. Du är anmäld när betalningen är inkommen.

Betalning sker med swish till 123 098 06 23 eller postgiro Nordea 933905-2
Anmäl via messenger på vår Facebooksida eller till info@sjalglans.se

* * *

13 dec 2021

Medlemsträff med lussefika

Mer info kommer.

* * *