Kalendarium

4 sept 2022

Storseans med Jane Lyzell

Den 4 september har vi den stora glädjen att ha Jane hos oss för en storseans.

Att gå på en storseans med ett spiritualistiskt medium är det närmaste man kan vara sina nära och kära i andevärlden, då vi öppnar den andliga regnbågsbron emellan världarna och du sitter fullkomligt i andevärldens stora kärleksfulla famn.

Du kan då känna din näras närvaro hos dig i denna stund och har du tur och är i prioritet så får du också ett meddelande igenom det arbetande mediet. Du och dina nära och käras energi är det bidrag som du tar med till seansen för att bron ska kunna öppnas och budskap ska få nå sin mottagare. Som medium vill jag du ska känna glädjen, kärleken och närheten från dem som gått före oss och som återvänder under seansen. Jag vill du ska se storseansen som en återträff för en liten stund. Kom med ett öppet sinne och omtanke om att du hjälper någons när och kär att komma igenom världarna. Gläds med dem som får budskap och känn andens närvaro. Om du sedan får ett budskap så se det som en bonus.

Ett spiritualistiskt mediums uppgift är att ge bevis för själens överlevnad och ta hål på myten om att vi dör. Det är du som avgör om det som mediumet förmedlar är bevis för dig. Mitt fokus som medium är detaljer och specifika minnen som du har tillsammans med din ande vän. Ibland förmedlar de sig i andlig konst, men inte alltid. Ibland demonstrerar jag även medial/ psychic information i slutet av seansen, så du som deltagare förstår skillnaden på vad som är medial läsning och mediumistisk läsning.

Här kan du hitta mer information om Jane och hennes verksamhet:
https://www.lyztran.com/

Varmt välkomna till en eftermiddag med andevärlden och Jane som förmedlare mellan våra världar.

Tid: 15.00
Plats: Danmarks bygdegård
Kostnad: 250:-
Är du medlem i Själglans Ideella förening har du 10% rabatt.

Anmälan skickas till info@sjalglans.se

Senast den 28 augusti vill vi ha din anmälan.
Du swishar till: 123 098 06 23
Pg: 93 39 05 – 2

* * *

9 okt 2022

Workshop – färger och dess betydelse med Helena Vestin

Workshop- färger och dess betydelse

Denna dag avsätter vi till färgerna, vad de betyder och hur dem kan hjälpa oss i vår vardag.
Jag som håller workshopen heter Helena Vestin och driver Smedjebackens Spiritualistiska Center sedan 15 år tillbaka. Jag jobbar som medium och healer och kurshållare inom andlighet.

Denna dag så berättar jag utifrån min egen erfarenhet vad olika färger står för i olika situationer. T ex en färg för ens personlighet och vad den står för eller arbete eller vad står färgerna för i healingen, men också hur färger hjälper oss i vår vardag såsom vilka färger som är bra att inreda rum för olika ändamål eller vilken färg ska du ha på dig när du ska förhandla lönen med chefen.

Dagen kommer även innehålla några övningar som är baserad på gruppdynamikens energi.
Jag kommer även läsa in någons aura med hjälp av något färgat ”redskap”

Kurs tid 11-17
Medtag lunch (fika ingår)
Plats: Bergsbrunna Bygdegård
Kostnad: 1200:-
Är du medlem i Själglans Ideella förening har du 10% rabatt

Skicka din anmälan till:
info@sjalglans.seBetala anmälningsavgiften till:
swish: 123 098 06 23
alternativt
pg: 933905-2

* * *