Kalendarium

Numerologi 23 april 2022

Numerologi – nycklar till ditt liv med numerolog Birgitta Tryberg

Numerologin visar att ditt födelsedatum och ditt dopnamn är nycklar till ditt Här ligger koderna för vilka utmaningar du möter, vilka talanger du har, vilka relationer du väljer, ditt beteende, tanke- o handlingsmönster i olika situationer.
Redan i det gamla Egypten för 6 500 år sedan användes ett chiffer för att räkna talens symbolik i människans liv och jordens utveckling. Matematikern och filosofen Pythagoras, 500 f.kr, hävdar att matematiska uträkningar ligger till grund för hela vårt universum. Talens arketyper bildar en slags medvetandekarta. Carl Jung kallade talen för arketypernas matris.
Genom numerologin kan du utforska dig själv och stärkas i tillit till dina resurser och kapacitet, du får också bättre förståelse för människor omkring dig.

Numerologen Birgitta Tryberg lär dig under en heldag att bekanta dig med talkoderna och hur du räknar ut din livsväg baserat på födelsedatum. Efter denna dag kan du räkna ut ditt eget och andras livsväg samt grundläggande drag i människors personlighet.

Kursprogram:
– Enkeltalens koder
– Dubbeltalens koder
– Mästartalens koder
– Kodernas grundläggande arketyper och personlighet
– Livsvägen, den utstakade vägen du blivit given i detta liv
– Tanke- och handlingsmönster i de olika koderna

Att ta med:
Rutblock A4
Miniräknare
Blyertspenna + sudd
Ta med andra personers födelsedatum i träningssyfte

VÄLKOMMEN TILL EN SPÄNNANDE DAG,
Birgitta Tryberg har jobbat med numerologi i 30 år, hon är teolog, sjukgymnast och författare till 4 böcker. Den senaste “Champagne & Gummistövlar” innehåller bl.a kapitel om numerologi.
För info se www.goodliving.se

Tid: 10.00 – 17.00
Plats: Kålsängsgränd 10 – Uppsala
Kostnad: 1500:- / pers inkl fika o frukt
Är du medlem i Själglans har du 10% rabatt.Vi har endast 10 platser till denna heldag och vi behöver din anmälan senast den 22 mars 2022.
För betalning – swish: 123 098 06 23
pg: 933905-2 

* * *

Örtvandring i Hågaby 19 maj 2022

Jag älskar ogräs!
Ja, det är många som kallar den underbara nässlan och den goda kirskålen för ogräs… Men det roligaste jag vet är att få inspirera till hälsa och friskvård, gärna genom en härlig örtvandring med våra svenska vilda läkeörter. Så säger Maria Karlsson. Maria har arbetat med hälsa och friskvård sedan 1998 och januari 2003 startade hon Aromaspecialisterna i Enköping. Maria har många strängar på sin lyra såsom yoga, mindfulness, aromaterapeut och örtterapeut och hon älskar att lära ut vad vår natur kan göra för oss.

Nu har vi i Själglans bjudit in Maria för att göra en Örtvandring genom vackra Hågaby med sina gröna hagar och lummiga lundar. Du får chansen att vandra tillsammans med Maria som kommer att berätta om vår svenska fauna och vad vi kan använda vårt ’ogräs’ till. Eftersom denna kväll är utomhus, förstås, så påminner vi om att ta på er oömma kläder och kanske en regnjacka. Lite stänk från ovan stoppar oss inte MEN om vädergudarna bestämmer sig för att öppna portarna och låter regnet ösa ner så ställer vi naturligtvis in eventet och du får pengarna tillbaka.

Torsdag den 19 maj träffas vi vid vid Kung Björns hög vid Hågaby och vandrar i gemensam trupp ut i naturen under Marias ledning.

Varmt välkomna till denna kväll i sällskap med oss i Själglans och Maria Karlsson.

Plats: Parkeringen vid Kung Björns hög Hågaby
Datum: 19 maj 2022
Tid: 18.00 – 20.00
Kostnad: 250kr och du som medlem har 10% rabatt

Minium 5st deltagare

Betalning sker med swish till:
123 098 06 23 eller postgiro Nordea 933905-2

Skicka din anmälan till:
info@sjalglans.se 

* * *

Trummeditation Hågaby 9 juni 2022

Trummeditation

Trumman har genom tiderna haft en stor andlig betydelse inom många kulturer på grund av sin egenskap att frammana en magisk känsla. Trumman är också redskap för att sätta igång energier men kan också lösgöra rädslor, tankar och stagnerad energi. Trumman är ett verktyg för helande på olika plan genom sina vibrationer och frekvenser som uppstår under trummandet. Vibrationer som uppstår under trumning når ända ner på cellnivå och hjälper kroppen att självläka på fysisk, mental och själslig nivå.

Under denna kväll kommer vi att göra två trummeditationer med tid för reflektion och sharing för den som vill mellan meditationerna. Du kommer att få stöd att utforska din inre värld i en trygg miljö.
Ta med papper och penna för egna anteckningar av dina upplevelser under meditationerna. Passa på och ta med dej det du känner behöver laddas med energi – typ kristall, tarotkortlek, amulett etc.
Ta med liggunderlag, kudde, filt.
Varmt välkomna!

Tid: 18.00 – 20..00
Plats: Hågaby
Kostnad: 250:-/person – 10% rabatt för dej som är medlem i Själglans Ideella förening.

Anmälan är bindande och platsen garanterad när betalning erlagts.

Betalning sker via swish till:
123 098 06 23 eller Nordea postgiro 933905-2 

* * *

9 okt 2022

Workshop – färger och dess betydelse med Helena Vestin

Workshop- färger och dess betydelse

Denna dag avsätter vi till färgerna, vad de betyder och hur dem kan hjälpa oss i vår vardag.
Jag som håller workshopen heter Helena Vestin och driver Smedjebackens Spiritualistiska Center sedan 15 år tillbaka. Jag jobbar som medium och healer och kurshållare inom andlighet.

Denna dag så berättar jag utifrån min egen erfarenhet vad olika färger står för i olika situationer. T ex en färg för ens personlighet och vad den står för eller arbete eller vad står färgerna för i healingen, men också hur färger hjälper oss i vår vardag såsom vilka färger som är bra att inreda rum för olika ändamål eller vilken färg ska du ha på dig när du ska förhandla lönen med chefen.

Dagen kommer även innehålla några övningar som är baserad på gruppdynamikens energi.
Jag kommer även läsa in någons aura med hjälp av något färgat ”redskap”

Kurs tid 11-17
Medtag lunch (fika ingår)
Plats: Bergsbrunna Bygdegård
Kostnad: 1200:-
Är du medlem i Själglans Ideella förening har du 10% rabatt

Skicka din anmälan till:
info@sjalglans.seBetala anmälningsavgiften till:
swish: 123 098 06 23
alternativt
pg: 933905-2

* * *